We Want More gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We Want More gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We Want More gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de tweede van drie halve finales van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. De deelnemers die bij de audities genoeg juryleden overtuigden, komen nog een keer langs om hun zangkunsten te laten horen. De laatste halve finale en de finale zijn op zondag 9 en 16 augustus vanwege Champions League-voetbal op SBS6. ProfessionalsIn de halve finales jureren niet alleen André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, maar krijgen zij hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling. Laatste nootOpnieuw komen allerlei zangstijlen voorbij, van fado tot gospel, van jong tot oud en van koor tot solist. Ook nu kunnen de beoordelingen nog tot de laatste noot gewijzigd worden, dus is het spannend tot de laatste seconde wie de finale haalt. Extra presentatorNaast Johnny de Mol en Wendy van Dijk is ook Dennis Weening als presentator te zien in de halve finales van We Want More. Hij geeft een kijkje achter de schermen en vangt de kandidaten op in de finalefoyer. We Want More: Mooi Wark zingt 'Warkende Helden' (eerste halve finale) Bekijk deze video » We Want More: Silver verraadt al welk nummer hij zingt in finale (video) Bekijk deze video » We Want More: Dennis Weening stapt het podium op (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
We Want More gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de tweede van drie halve finales van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. De deelnemers die bij de audities genoeg juryleden overtuigden, komen nog een keer langs om hun zangkunsten te laten horen.

De laatste halve finale en de finale zijn op zondag 9 en 16 augustus vanwege Champions League-voetbal op SBS6.

Professionals
In de halve finales jureren niet alleen André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, maar krijgen zij hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling.

Laatste noot
Opnieuw komen allerlei zangstijlen voorbij, van fado tot gospel, van jong tot oud en van koor tot solist. Ook nu kunnen de beoordelingen nog tot de laatste noot gewijzigd worden, dus is het spannend tot de laatste seconde wie de finale haalt.

Extra presentator
Naast Johnny de Mol en Wendy van Dijk is ook Dennis Weening als presentator te zien in de halve finales van We Want More. Hij geeft een kijkje achter de schermen en vangt de kandidaten op in de finalefoyer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We Want More
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We Want More gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen