Victor Mids laat pen in neus verdwijnen (video)

Victor Mids laat pen in neus verdwijnen (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In MINDF*CK combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn. Ook op Instagram deelt hij vaak bijzondere trucs.

Bekijk de laatste video van Victor Mids hieronder.

MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Victor Mids</em> laat pen in neus verdwijnen (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In MINDF*CK combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn. Ook op Instagram deelt hij vaak bijzondere trucs. Bekijk de laatste video van Victor Mids hieronder. MINDFUCK gemist? Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Zien: Golden Earring legende Barry Hay te gast in MINDF*CK Bekijk deze video » MINDFUCK gemist? 'Wat doe jij als iemand op straat ligt?' Bekijk deze video »
Entertainment :
Victor Mids laat pen in neus verdwijnen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Victor Mids laat pen in neus verdwijnen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen