RTL Boulevard gemist? 'Dit is de grootste cocaïnewasserij ooit'

RTL Boulevard gemist? 'Dit is de grootste cocaïnewasserij ooit'

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In een paardenmanege in het Drentse dorp Nijeveen heeft de politie vrijdag de grootste cocaïnewasserij in Nederland ooit ontmanteld. In de wasserij vond de politie tienduizenden liters aan chemicaliën en zo'n 100 kilo cocaïne.

Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? 'Dit is de grootste cocaïnewasserij ooit' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In een paardenmanege in het Drentse dorp Nijeveen heeft de politie vrijdag de grootste cocaïnewasserij in Nederland ooit ontmanteld. In de wasserij vond de politie tienduizenden liters aan chemicaliën en zo'n 100 kilo cocaïne. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. NOS: Enorme lading cocaïne richting Nederland onderschept in Costa Rica Bekijk deze video » Zien: Spaanse politie pakt twee Nederlanders op na enorme cocaïnevondst Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard gemist? 'Dit is de grootste cocaïnewasserij ooit'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? 'Dit is de grootste cocaïnewasserij ooit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen