Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek)

Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

<em>Famke Louise</em> tegen <em>Diederik Gommers</em>: &quot;Ik heb respect voor corona&quot; (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Famke Louise zit dinsdagavond recht tegenover Diederik Gommers in de talkshow Jinek. De IC-arts biedt aan met Famke in gesprek te willen, zij wil dat graag. Bekijk ook Zien: woeste Famke Louise slaat microfoon Dennis Schouten en weigert reactie op corona-uitspraken Bekijk deze video » Zien: Baudet en Wilders reageren op Famke Louise (video) Bekijk deze video » "Ik heb heel erg veel respect voor mensen in de zorg, die wil ik ook niet afvallen", begint Famke Louise het gesprek. "Ik heb ook heel veel respect voor mensen die zonder geld thuis zitten, en niet weten hoe ze rond moeten komen." HashtagZe zou toch wel opnieuw de hashtag gebruiken: "Voor dit standpunt wel. Voor dit standpunt was deze hashtag nodig, anders zat ik hier niet." Gommers denkt daar anders over: "De consequenties die het heeft als jullie als groep dit niet meer gaan doen... dat is echt een ramp." Toch blijft Famke bij haar standpunt: "Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik vind wel dat er iets moet veranderen." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek)

Famke Louise zit dinsdagavond recht tegenover Diederik Gommers in de talkshow Jinek. De IC-arts biedt aan met Famke in gesprek te willen, zij wil dat graag.

"Ik heb heel erg veel respect voor mensen in de zorg, die wil ik ook niet afvallen", begint Famke Louise het gesprek. "Ik heb ook heel veel respect voor mensen die zonder geld thuis zitten, en niet weten hoe ze rond moeten komen."

Hashtag
Ze zou toch wel opnieuw de hashtag gebruiken: "Voor dit standpunt wel. Voor dit standpunt was deze hashtag nodig, anders zat ik hier niet."

Gommers denkt daar anders over: "De consequenties die het heeft als jullie als groep dit niet meer gaan doen... dat is echt een ramp." Toch blijft Famke bij haar standpunt: "Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik vind wel dat er iets moet veranderen."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV