Ranking The Stars: Stefano Keizers veegt vloer aan met Karin Bloemen (video)

Ranking The Stars: Stefano Keizers veegt vloer aan met Karin Bloemen (video)

Stefano Keizers spoelt het zorgvuldig opgebouwde imago van Karin Bloemen woensdagavond volledig door de w.c.: "Ik ken je nog niet zo lang maar ik zie gewoon aan je dat je altijd onaardig tegen de geluidsman en de productie-assistent doet." Bekijk haar reactie hieronder, in het fragment van Ranking The Stars.

Ranking The Stars: <em>Stefano Keizers</em> veegt vloer aan met Karin Bloemen (video) Stefano Keizers spoelt het zorgvuldig opgebouwde imago van Karin Bloemen woensdagavond volledig door de w.c.: "Ik ken je nog niet zo lang maar ik zie gewoon aan je dat je altijd onaardig tegen de geluidsman en de productie-assistent doet." Bekijk haar reactie hieronder, in het fragment van Ranking The Stars. Ranking the Stars is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Ranking the Stars terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ranking the Stars: intellect Donny Roelvink wordt betwist (video) Bekijk deze video »
TV :
Ranking The Stars: Stefano Keizers veegt vloer aan met Karin Bloemen (video)

Ranking the Stars is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Ranking the Stars terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ranking The Stars: Stefano Keizers veegt vloer aan met Karin Bloemen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen