Wie het laatst lacht gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven

Wie het laatst lacht gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie Het Laatst Lacht... op zaterdag 12 december. Je kunt hier ook de hele Wie Het Laatst Lacht-uitzending van 12 december terugkijken.

Oma Rietje is weer lekker bezig vanavond, want ze kan met haar handen niet van de motoren afhouden. De jongens geloven het bijna niet: "Mevrouw, heeft u gedronken?"

<em>Wie het laatst lacht</em> gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie Het Laatst Lacht... op zaterdag 12 december. Je kunt hier ook de hele Wie Het Laatst Lacht-uitzending van 12 december terugkijken. Oma Rietje is weer lekker bezig vanavond, want ze kan met haar handen niet van de motoren afhouden. De jongens geloven het bijna niet: "Mevrouw, heeft u gedronken?" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie het laatst lacht gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV