Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Dit zijn de kijktips voor Netflix-films en -series die nieuw in week 2 zijn verschenen.

Vanaf 15 februari is de nieuwe comedyserie The Crew te zien bij Netflix. Hierin speelt Kevin James de leider van een NASCAR-team. En hij stuit op heel wat problemen als hij zijn dochter aanstelt, en hij moet werken met technisch ingestelde millennials die zijn ingehuurd om het team te moderniseren.

The Crew is vanaf 15 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Crew bekijken.

Comedyserie <em>The Crew</em> vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Dit zijn de kijktips voor Netflix-films en -series die nieuw in week 2 zijn verschenen. Vanaf 15 februari is de nieuwe comedyserie The Crew te zien bij Netflix. Hierin speelt Kevin James de leider van een NASCAR-team. En hij stuit op heel wat problemen als hij zijn dochter aanstelt, en hij moet werken met technisch ingestelde millennials die zijn ingehuurd om het team te moderniseren. The Crew is vanaf 15 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Crew bekijken. Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime Bekijk deze video » Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV