Op1: Jesse Klaver heeft liever "een vliegverbod dan een avondklok" (video)

Op1: Jesse Klaver heeft liever "een vliegverbod dan een avondklok" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken.

Jesse Klaver, lijsttrekker en partijleider namens GroenLinks, is voorlopig geen voorstander van de avondklok. Hij ziet liever een voorlopig vliegverbod, zo stelt hij bij Op1.

De tekst gaat door onder de video

<em>Op1</em>: Jesse Klaver heeft liever &quot;een vliegverbod dan een avondklok&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken. Jesse Klaver, lijsttrekker en partijleider namens GroenLinks, is voorlopig geen voorstander van de avondklok. Hij ziet liever een voorlopig vliegverbod, zo stelt hij bij Op1. De tekst gaat door onder de video SchipholVolgens Klaver moeten eerst Schiphol en andere luchthavens op slot: "We willen proberen om het niet hier te krijgen, het kabinet stelt dat het niet proportioneel is om vluchten te verbieden. Daar ben ik het niet mee eens." De tekst gaat door onder de videoBekijk ook Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over avondklok Bekijk deze video » WNL: SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen sluit avondklok niet uit (video) Bekijk deze video » Buitenhof gemist? Tom Jan Meeus: "Avondklok is een culturele schok voor Nederland" Bekijk deze video » Verplichting"We willen gewoon eerst andere maatregelen zien, bijvoorbeeld quarantaineverplichtingen. Als er nu vanavond een stemming was geweest, had ik nee gezegd." Bekijk het hele gesprek met Jesse Klaver hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Jesse Klaver heeft liever "een vliegverbod dan een avondklok" (video)

Schiphol
Volgens Klaver moeten eerst Schiphol en andere luchthavens op slot: "We willen proberen om het niet hier te krijgen, het kabinet stelt dat het niet proportioneel is om vluchten te verbieden. Daar ben ik het niet mee eens."

De tekst gaat door onder de video

Verplichting
"We willen gewoon eerst andere maatregelen zien, bijvoorbeeld quarantaineverplichtingen. Als er nu vanavond een stemming was geweest, had ik nee gezegd."

Bekijk het hele gesprek met Jesse Klaver hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jesse Klaver heeft liever "een vliegverbod dan een avondklok" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier