LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten

LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten

De 'inauguratie' van Lilianne Ploumen als de nieuwe lijsttrekker van de PvdA komt eraan, en dat belooft een heet dagje te worden. Het evenement wordt zwaar beveiligd door gewapende troepen uit angst voor pro-Asscherdemonstranten.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten De 'inauguratie' van Lilianne Ploumen als de nieuwe lijsttrekker van de PvdA komt eraan, en dat belooft een heet dagje te worden. Het evenement wordt zwaar beveiligd door gewapende troepen uit angst voor pro-Asscherdemonstranten. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. GeweldHet partijcongres van de PvdA begint daardoor steeds meer trekjes van de inauguratie van Joe Biden in de Verenigde Staten te krijgen. Het is echter niet voor niks, want Ploumen was al eens het slachtoffer van een gewelddadige Lodewijk Asscher. Agenten en beveiligers worden uitgerust met zware wapens om demonstranten buiten de deur te houden. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer Bekijk deze video » LuckyTV: zoon van Lodewijk Asscher jat telefoon en gooit hem in de wc Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten

Geweld
Het partijcongres van de PvdA begint daardoor steeds meer trekjes van de inauguratie van Joe Biden in de Verenigde Staten te krijgen. Het is echter niet voor niks, want Ploumen was al eens het slachtoffer van een gewelddadige Lodewijk Asscher. Agenten en beveiligers worden uitgerust met zware wapens om demonstranten buiten de deur te houden.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier