Op1 gemist? "Daders steekincidenten worden per ongeluk moordenaar"

Op1 gemist? "Daders steekincidenten worden per ongeluk moordenaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

In Op1 zijn Mariëtte van Lith en Wicky van der Meijs aangeschoven. Zij verloren allebei een dierbare door een steekincident, maar met een voorlichtingsfilm willen ze jongeren behoeden voor het dragen van steekwapens. Vaak gaan ze namelijk niet eens bewust op pad om iemand te verwonden of te doden: "Er zijn jongeren bij die per ongeluk moordenaar worden."

<em>Op1</em> gemist? &quot;Daders steekincidenten worden per ongeluk moordenaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. In Op1 zijn Mariëtte van Lith en Wicky van der Meijs aangeschoven. Zij verloren allebei een dierbare door een steekincident, maar met een voorlichtingsfilm willen ze jongeren behoeden voor het dragen van steekwapens. Vaak gaan ze namelijk niet eens bewust op pad om iemand te verwonden of te doden: "Er zijn jongeren bij die per ongeluk moordenaar worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? "Daders steekincidenten worden per ongeluk moordenaar"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "Daders steekincidenten worden per ongeluk moordenaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier