De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen

De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen

Fidan Ekiz en Renze Klamer leek er donderdagavond alles aan gelegen om demissionair premier Mark Rutte aan te pakken en gingen vrij vooringenomen het gesprek met hem aan. In een poging kritisch te zijn streefden ze echter hun doel voorbij, wat een vrij gênant gesprek opleverde.

Verantwoordelijk voor affaires?
De twee probeerden Rutte te pakken op diverse affaires uit zijn premierschap en opgestapte kabinetsleden. Ver kwamen ze echter niet, in een zoektocht naar een onthullend antwoord: "Als minister-president ben ik verantwoordelijk voor het hele team en neem ik altijd verantwoordelijkheid", verweerde hij zich. Dat was voor Ekiz allerminst een bevredigend antwoord waarna ze met haar vinger begon te wijzen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Fidan Ekiz &amp; Renze Klamer proberen <em>Mark Rutte</em> onderuit te halen Fidan Ekiz en Renze Klamer leek er donderdagavond alles aan gelegen om demissionair premier Mark Rutte aan te pakken en gingen vrij vooringenomen het gesprek met hem aan. In een poging kritisch te zijn streefden ze echter hun doel voorbij, wat een vrij gênant gesprek opleverde. Verantwoordelijk voor affaires?De twee probeerden Rutte te pakken op diverse affaires uit zijn premierschap en opgestapte kabinetsleden. Ver kwamen ze echter niet, in een zoektocht naar een onthullend antwoord: "Als minister-president ben ik verantwoordelijk voor het hele team en neem ik altijd verantwoordelijkheid", verweerde hij zich. Dat was voor Ekiz allerminst een bevredigend antwoord waarna ze met haar vinger begon te wijzen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier