The Trial of Christine Keeler aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trial of Christine Keeler aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Trial of Christine Keeler aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk trailer The Trial of Christine Keeler (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2) Bekijk deze video » Vanaf vanavond is de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler zes vrijdagen rond 23:15 uur te zien op NPO 2. SchandaalEen schandaal dat het Groot-Brittannië van de jaren 60 op zijn grondvesten deed schudden: de Profumo-affaire. De regering-MacMillan wankelt. Ook is het land in de greep van de Cubacrisis. SleutelrolOndertussen speelt een berooide danseres de sleutelrol in een affaire met vergaande gevolgen voor diverse regeringsfunctionarissen en haarzelf. GestalktDanseres Christine Keeler gestalkt door haar ex-vriend. Ze roept haar oude vriend, de arts Stephen Ward, te hulp. DramaAls een bezoekje aan een nachtclub ontaardt in een drama dat de krant haalt, heeft minister van Oorlog John Profumo alle reden om zich zorgen te maken. Ferry de film (Undercover): bekijk de trailer Bekijk deze video » LOVE DEATH + ROBOTS Volume 2 vanaf 14 mei bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler zes vrijdagen rond 23:15 uur te zien op NPO 2.

Schandaal
Een schandaal dat het Groot-Brittannië van de jaren 60 op zijn grondvesten deed schudden: de Profumo-affaire. De regering-MacMillan wankelt. Ook is het land in de greep van de Cubacrisis.

Sleutelrol
Ondertussen speelt een berooide danseres de sleutelrol in een affaire met vergaande gevolgen voor diverse regeringsfunctionarissen en haarzelf.

Gestalkt
Danseres Christine Keeler gestalkt door haar ex-vriend. Ze roept haar oude vriend, de arts Stephen Ward, te hulp.

Drama
Als een bezoekje aan een nachtclub ontaardt in een drama dat de krant haalt, heeft minister van Oorlog John Profumo alle reden om zich zorgen te maken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Trial of Christine Keeler aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier