Zien: Caroline van der Plas heeft geen zin in debat over poster Forum voor Democratie

Zien: Caroline van der Plas heeft geen zin in debat over poster Forum voor Democratie

Gisteren (donderdag 6 mei) werd er gedebatteerd over het verplichten van testbewijzen voor evenementen. Van tevoren leek alles al in kannen en kruiken (de coalitie was voor), en dus had Caroline van der Plas geen zin in een tien uur durend debat.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Caroline van der Plas</em> heeft geen zin in debat over poster Forum voor Democratie Gisteren (donderdag 6 mei) werd er gedebatteerd over het verplichten van testbewijzen voor evenementen. Van tevoren leek alles al in kannen en kruiken (de coalitie was voor), en dus had Caroline van der Plas geen zin in een tien uur durend debat. Lees verder onder de video. Poster FvDVan der Plas vindt het "geen zinvolle besteding" van haar tijd om tien uur te vergaderen over een voorstel dat het toch wel gaat halen omdat de voltallige coalitie van plan is vóór te stemmen. Even later rekent ze ook af met een kort debat over de omstreden poster van Forum voor Democratie: "We zitten hier voor een heel ander onderwerp." Bekijk de beelden van Caroline van der Plas hierboven. Bekijk ook Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf" Bekijk deze video » Zien: Steven Kazàn tovert speelkaarten uit intieme plek bij Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Caroline van der Plas heeft geen zin in debat over poster Forum voor Democratie

Poster FvD
Van der Plas vindt het "geen zinvolle besteding" van haar tijd om tien uur te vergaderen over een voorstel dat het toch wel gaat halen omdat de voltallige coalitie van plan is vóór te stemmen. Even later rekent ze ook af met een kort debat over de omstreden poster van Forum voor Democratie: "We zitten hier voor een heel ander onderwerp."

Bekijk de beelden van Caroline van der Plas hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Caroline van der Plas heeft geen zin in debat over poster Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier