Zien: Olcay Gulsen steunt Jaimie Vaes: "Kies voor jezelf & je zoontje"

Zien: Olcay Gulsen steunt Jaimie Vaes: "Kies voor jezelf & je zoontje"

Lil' Kleine zou afgelopen weekend zijn vriendin Jaimie Vaes hebben mishandeld op Ibiza. Hij was opgepakt door de Spaanse politie, maar is inmiddels weer op vrije voeten. Hij geniet nog van zijn vakantie, maar van zijn vriendin Jaimie Vaes is geen spoor te bekennen. Olcay Gulsen deelt maandag op haar Instagram een berichtje over Jaimie.

"Wegkijken is goedkeuren"
Olcay schrijft in haar story: "Lieve Jaimie, kies voor jezelf & je zoontje. Je bent zo'n prachtige sterke vrouw." Daar voegt ze in een andere story nog aan toe: "Wegkijken is goedkeuren. #huiselijkgeweld." Die dag deelde ze ook een selfie met haar vriend Ruud de Wild.

Bekijk de beelden van Olcay over het conflict tussen Lil' Kleine en Jaimie in de video hieronder.

Zien: <em>Olcay Gulsen</em> steunt <em>Jaimie Vaes</em>: &quot;Kies voor jezelf &amp; je zoontje&quot; Lil' Kleine zou afgelopen weekend zijn vriendin Jaimie Vaes hebben mishandeld op Ibiza. Hij was opgepakt door de Spaanse politie, maar is inmiddels weer op vrije voeten. Hij geniet nog van zijn vakantie, maar van zijn vriendin Jaimie Vaes is geen spoor te bekennen. Olcay Gulsen deelt maandag op haar Instagram een berichtje over Jaimie. "Wegkijken is goedkeuren"Olcay schrijft in haar story: "Lieve Jaimie, kies voor jezelf & je zoontje. Je bent zo'n prachtige sterke vrouw." Daar voegt ze in een andere story nog aan toe: "Wegkijken is goedkeuren. #huiselijkgeweld." Die dag deelde ze ook een selfie met haar vriend Ruud de Wild. Bekijk de beelden van Olcay over het conflict tussen Lil' Kleine en Jaimie in de video hieronder. Bekijk ook Zien: Lil' Kleine opgepakt vanwege mishandelen verloofde Jamie Vaes met wijnfles Bekijk deze video » RTL Boulevard: wat is de status rondom zaak Lil' Kleine en Jamie Vaes? Bekijk deze video »
Show :
Zien: Olcay Gulsen steunt Jaimie Vaes: "Kies voor jezelf & je zoontje"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olcay Gulsen steunt Jaimie Vaes: "Kies voor jezelf & je zoontje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier