Video: Wielrenner Egan Bernal wint 104e editie van de Giro d’Italia

Video: Wielrenner Egan Bernal wint 104e editie van de Giro d’Italia

De Colombiaanse Egan Bernal heeft vandaag officieel de 104e editie van de Giro d'Itala gewonnen. Bernal begon de tijdrit vandaag met ruim twee minuten voorsprong op zijn concurrent Damiano Caruso en zag zijn rozetrui niet in gevaar komen. De slotrit werd vandaag gewonnen door Filippo Ganna.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Wielrenner <em>Egan Bernal</em> wint 104e editie van de <em>Giro d’Italia</em> De Colombiaanse Egan Bernal heeft vandaag officieel de 104e editie van de Giro d'Itala gewonnen. Bernal begon de tijdrit vandaag met ruim twee minuten voorsprong op zijn concurrent Damiano Caruso en zag zijn rozetrui niet in gevaar komen. De slotrit werd vandaag gewonnen door Filippo Ganna. Tekst gaat verder onder de video. Euforische BernalIn de afsluitende tijdrit kwam de roze leiderstrui van Egan Bernal niet meer in gevaar, de Colombiaan kon zelfs een paar meter voor de streep al juichen. Bernal liet weten dat hij voor het eerst in zijn carrière plezier had tijdens een tijdrit: "Ik zie normaal altijd af in tijdritten, maar vandaag was speciaal." Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Egan Bernal wint etappe en neemt roze trui over in Giro D’Italia Bekijk deze video » Zien: ruzie tussen Pasqualon en Guerreiro tijdens Giro d'Italia? Bekijk deze video » Giro d’Italia 2021: Bekijk de samenvatting van etappe 20 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Wielrenner Egan Bernal wint 104e editie van de Giro d’Italia

Euforische Bernal
In de afsluitende tijdrit kwam de roze leiderstrui van Egan Bernal niet meer in gevaar, de Colombiaan kon zelfs een paar meter voor de streep al juichen. Bernal liet weten dat hij voor het eerst in zijn carrière plezier had tijdens een tijdrit: "Ik zie normaal altijd af in tijdritten, maar vandaag was speciaal."

Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV