Humberto gemist? Sigrid Kaag reageert bij Jair Ferwerda op VPRO-documentaire

Humberto gemist? Sigrid Kaag reageert bij Jair Ferwerda op VPRO-documentaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 2 juli terugkijken bij Gids.tv.

Humberto-verslaggever Jaïr Ferwerda was zoals altijd bij de wekelijkse Ministerraad. Het gespreksonderwerp was de omstreden VPRO-documentaire over minister en D66-leider Sigrid Kaag.

Lees verder onder de video

<em>Humberto</em> gemist? Sigrid Kaag reageert bij Jair Ferwerda op VPRO-documentaire Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 2 juli terugkijken bij Gids.tv. Humberto-verslaggever Jaïr Ferwerda was zoals altijd bij de wekelijkse Ministerraad. Het gespreksonderwerp was de omstreden VPRO-documentaire over minister en D66-leider Sigrid Kaag. Lees verder onder de video Dinsdag werd bekend dat Buitenlandse Zaken en D66 zich uitgebreid hadden bemoeid met de inhoud van deze documentaire. Gisteravond heeft Arie Slob de Tweede Kamer een brief gestuurd waarin hij zegt dat hij verkeerd is ingelicht door de VPRO. Kaag reageerde bij Jaïr Ferwerda voor de kamer. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Sigrid Kaag reageert bij Jair Ferwerda op VPRO-documentaire

Dinsdag werd bekend dat Buitenlandse Zaken en D66 zich uitgebreid hadden bemoeid met de inhoud van deze documentaire. Gisteravond heeft Arie Slob de Tweede Kamer een brief gestuurd waarin hij zegt dat hij verkeerd is ingelicht door de VPRO. Kaag reageerde bij Jaïr Ferwerda voor de kamer.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Sigrid Kaag reageert bij Jair Ferwerda op VPRO-documentaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier