LuckyTV: Britney Spears-achtige taferelen bij aankomst politici in Den Haag

LuckyTV: Britney Spears-achtige taferelen bij aankomst politici in Den Haag

Sander van de Pavert, de man achter LuckyTV, combineert op handige wijze de hysterie rond het opgeheven curatorschap van Britney Spears met de aankomst van de politici voor de formatiegesprekken in Den Haag. Het leidt tot chaotische taferelen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

LuckyTV: <em>Britney Spears</em>-achtige taferelen bij aankomst politici in <em>Den Haag</em> Sander van de Pavert, de man achter LuckyTV, combineert op handige wijze de hysterie rond het opgeheven curatorschap van Britney Spears met de aankomst van de politici voor de formatiegesprekken in Den Haag. Het leidt tot chaotische taferelen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Sigrid KaagDe mensenmassa is massaal toegestroomd voor de aankomst van de politici, en het 'volk' laat zich horen: gegil, geschreeuw en gejuich vallen de heren en dames ten deel. Sigrid Kaag (D66) moet duidelijk nog wennen aan alle aandacht; ze vergeet voor zich uit te kijken en loopt daardoor tegen niet één, maar twee paaltjes op. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: wil Eva Jinek baby's maken met Daniel Craig? Bekijk deze video » LuckyTV: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer? Bekijk deze video » LuckyTV op bezoek bij restaurant Waku Waku: "U moet thuis risotto eten, niet hier!" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Britney Spears-achtige taferelen bij aankomst politici in Den Haag

Sigrid Kaag
De mensenmassa is massaal toegestroomd voor de aankomst van de politici, en het 'volk' laat zich horen: gegil, geschreeuw en gejuich vallen de heren en dames ten deel. Sigrid Kaag (D66) moet duidelijk nog wennen aan alle aandacht; ze vergeet voor zich uit te kijken en loopt daardoor tegen niet één, maar twee paaltjes op.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Britney Spears-achtige taferelen bij aankomst politici in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV