Op1 gemist? Diederik Gommers over meeste corona-infecties in drie maanden

Op1 gemist? Diederik Gommers over meeste corona-infecties in drie maanden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Diederik Gommers</em> over meeste corona-infecties in drie maanden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het aantal coronabesmettingen is weer aan het oplopen. Intensivist Diederik Gommers praat in Op1 over wat het plan van aanpak is en wat Nederlanders zelf zoal kunnen doen. Help''We hebben op dit moment maar 950 ic-bedden en die gaan we niet opschalen. Daarom vragen we ook aan alle Nederlanders: help ons. Wees solidair, zodat wij als dokters geen operaties hoeven af te zeggen.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Diederik Gommers over meeste corona-infecties in drie maanden

Het aantal coronabesmettingen is weer aan het oplopen. Intensivist Diederik Gommers praat in Op1 over wat het plan van aanpak is en wat Nederlanders zelf zoal kunnen doen.

Help
''We hebben op dit moment maar 950 ic-bedden en die gaan we niet opschalen. Daarom vragen we ook aan alle Nederlanders: help ons. Wees solidair, zodat wij als dokters geen operaties hoeven af te zeggen.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Diederik Gommers over meeste corona-infecties in drie maanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV