Mark Vermeulen waarschuwt in Op1 voor gevolgen corona in Afrika: "Komt als boemerang terug"

Mark Vermeulen waarschuwt in Op1 voor gevolgen corona in Afrika: "Komt als boemerang terug"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Mark Vermeulen</em> waarschuwt in <em>Op1</em> voor gevolgen corona in Afrika: &quot;Komt als boemerang terug&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mark Vermeulen is directeur van Aidsfonds - Soa Aids Nederland. Hij leeft zelf met HIV, maar is bij Op1 om te vertellen over de gevolgen van de coronapandemie. Volgens hem zijn de twee pandemieën bij elkaar gekomen en kan dit als een boemerang terugkeren naar de westerse wereld. Dat blijkt wel uit de cijfers: op het hele continent Afrika is slechts vijf procent van de mensen gevaccineerd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Vermeulen waarschuwt in Op1 voor gevolgen corona in Afrika: "Komt als boemerang terug"

Mark Vermeulen is directeur van Aidsfonds - Soa Aids Nederland. Hij leeft zelf met HIV, maar is bij Op1 om te vertellen over de gevolgen van de coronapandemie. Volgens hem zijn de twee pandemieën bij elkaar gekomen en kan dit als een boemerang terugkeren naar de westerse wereld. Dat blijkt wel uit de cijfers: op het hele continent Afrika is slechts vijf procent van de mensen gevaccineerd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Vermeulen waarschuwt in Op1 voor gevolgen corona in Afrika: "Komt als boemerang terug" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV