Flikken Maastricht over 5G-tegenstanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht over 5G-tegenstanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht over 5G-tegenstanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de aflevering 'Hypersensitiviteit' van de politieserie Flikken Maastricht krijgen rechercheurs Wolfs en Van Dongen te maken met een heel actueel onderwerp: tegenstanders van 5G-straling. GemeenschapDe CEO van een telecombedrijf wordt op weg naar zijn werk op de fiets dodelijk aangereden. Alle sporen leiden naar een gemeenschap van mensen die lijden aan elektrohypersensitiviteit. Tegenstanders van 5G. Moet de moordenaar in die gemeenschap gezocht worden of speelt er iets anders? FietsAgenten Romeo en Marion hebben ondertussen te maken met een jongeman die vrouwen op de fiets aanrandt. Al snel komt een dader in beeld, maar is hij degene die ze zoeken? Victor Reinier lovend over nieuwe seizoen Flikken Maastricht: "Spannendste tot nu" Bekijk deze video » Oda Spelbos (Marion uit Flikken Maastricht) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video) Bekijk deze video » Flikken Maastricht seizoen 16 start vrijdag: bekijk recap van wat eerder gebeurde Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht over 5G-tegenstanders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de aflevering 'Hypersensitiviteit' van de politieserie Flikken Maastricht krijgen rechercheurs Wolfs en Van Dongen te maken met een heel actueel onderwerp: tegenstanders van 5G-straling.

Gemeenschap
De CEO van een telecombedrijf wordt op weg naar zijn werk op de fiets dodelijk aangereden. Alle sporen leiden naar een gemeenschap van mensen die lijden aan elektrohypersensitiviteit. Tegenstanders van 5G. Moet de moordenaar in die gemeenschap gezocht worden of speelt er iets anders?

Fiets
Agenten Romeo en Marion hebben ondertussen te maken met een jongeman die vrouwen op de fiets aanrandt. Al snel komt een dader in beeld, maar is hij degene die ze zoeken?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV