VI Vandaag gemist? Geert Wilders trekt aanklacht tegen schrijver Özcan Akyol in

VI Vandaag gemist? Geert Wilders trekt aanklacht tegen schrijver Özcan Akyol in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>VI Vandaag</em> gemist? <em>Geert Wilders</em> trekt aanklacht tegen schrijver <em>Özcan Akyol</em> in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Özcan Akyol ontving begin deze maand een aanklacht van Geert Wilders, vanwege een verwijt dat de schrijver maakte in VI Vandaag. Özcan beweerde dat Wilders het stemrecht van moslims wil intrekken, echter heeft dit nooit in het partijprogramma van de PVV gestaan. Wilders eiste dan ook een rectificatie, vandaag werd bekend dat zijn aanklacht tegen de schrijver is ingetrokken. Özcan Akyol reageert: "Wilders roept van alles, maar als iemand anders dan wat zegt, gelijk een advocaat!" Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending René van der Gijp over Lil Kleine: "Toch een beetje verstandelijk gehandicapt" Bekijk deze video » Johan Derksen fan van minister Gunay Uslu: 'Ster van het nieuwe kabinet' (vidoe) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Özcan Akyol ontving begin deze maand een aanklacht van Geert Wilders, vanwege een verwijt dat de schrijver maakte in VI Vandaag. Özcan beweerde dat Wilders het stemrecht van moslims wil intrekken, echter heeft dit nooit in het partijprogramma van de PVV gestaan. Wilders eiste dan ook een rectificatie, vandaag werd bekend dat zijn aanklacht tegen de schrijver is ingetrokken. Özcan Akyol reageert: "Wilders roept van alles, maar als iemand anders dan wat zegt, gelijk een advocaat!"

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? Geert Wilders trekt aanklacht tegen schrijver Özcan Akyol in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV