Jinek gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van Waylon aan Henny Vrienten

Jinek gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van Waylon aan Henny Vrienten

Willem Bijkerk, bekend onder de artiestennaam Waylon, raakte gisterenavond de Jinek-kijker en -tafel met een bijzonder eerbetoon aan de recent overleden zanger en songwriter Henny Vrienten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van <em>Waylon</em> aan <em>Henny Vrienten</em> Willem Bijkerk, bekend onder de artiestennaam Waylon, raakte gisterenavond de Jinek-kijker en -tafel met een bijzonder eerbetoon aan de recent overleden zanger en songwriter Henny Vrienten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. OpnamesWaylon werkte samen met Vrienten aan het lied dat hij vanavond aan tafel zingt. Hij kreeg daardoor nieuwe waardering voor de Nederlandstalige muziek. Die herinneringen wekt hij ook aan tafel weer op. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van Waylon aan Henny Vrienten

Opnames
Waylon werkte samen met Vrienten aan het lied dat hij vanavond aan tafel zingt. Hij kreeg daardoor nieuwe waardering voor de Nederlandstalige muziek. Die herinneringen wekt hij ook aan tafel weer op.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV