Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video)

Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video)

Het zou zomaar kunnen dat Ajax vanavond in Amsterdam voor de 36e keer landskampioen wordt. Daarvoor moet echter wel eerst nog even Heerenveen opzij gezet worden, in de Amsterdam Arena.

Geen huldiging in de stad
De eerste supporters zijn inmiddels aangekomen op de Johan Cruijff Boulevard en dat geldt ook voor de ME, aangezien het gebied als veiligheidsrisicogebied is aangewezen. Een eventuele huldiging zal direct na afloop van de wedstrijd plaatsvinden; vanwege een gebrek aan beveiliging is een groot feest op bijvoorbeeld het Museumplein niet mogelijk.

Beelden van supporters bij de Arena zie je hieronder:


Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de <em>Arena</em> (video) Het zou zomaar kunnen dat Ajax vanavond in Amsterdam voor de 36e keer landskampioen wordt. Daarvoor moet echter wel eerst nog even Heerenveen opzij gezet worden, in de Amsterdam Arena. Geen huldiging in de stadDe eerste supporters zijn inmiddels aangekomen op de Johan Cruijff Boulevard en dat geldt ook voor de ME, aangezien het gebied als veiligheidsrisicogebied is aangewezen. Een eventuele huldiging zal direct na afloop van de wedstrijd plaatsvinden; vanwege een gebrek aan beveiliging is een groot feest op bijvoorbeeld het Museumplein niet mogelijk. Beelden van supporters bij de Arena zie je hieronder: Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Bekijk ook Samenvatting AZ - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke Halsema Bekijk deze video » Kampioenswedstrijd Ajax: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video)

Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV