Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters

Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters

Op het Leidseplein in Amsterdam is een parasol in brand gevlogen (gestoken?) en dat maakt dat de massaal aanwezige Ajax-supporters naar achteren worden gedwongen. Mensen houden hun shirt voor hun gezicht vanwege de rook terwijl metershoge vlammen de lucht in slaan. De sfeer lijkt er overigens geenszins onder te lijden.

Beelden van de brand zie je hieronder:

Video: flinke brand op <em>Leidseplein</em> bij Ajax-supporters Op het Leidseplein in Amsterdam is een parasol in brand gevlogen (gestoken?) en dat maakt dat de massaal aanwezige Ajax-supporters naar achteren worden gedwongen. Mensen houden hun shirt voor hun gezicht vanwege de rook terwijl metershoge vlammen de lucht in slaan. De sfeer lijkt er overigens geenszins onder te lijden. Beelden van de brand zie je hieronder: Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Bekijk ook Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video) Bekijk deze video » Kampioenswedstrijd Ajax: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video) Bekijk deze video » ZIEN: honderden Ajax-supporters lopen van Leidseplein naar Arena (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters

Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV