Albert Verlinde sneert naar Khalid & Sophie: "BNNVARA heel blij met programma, waarom weet niemand"

Albert Verlinde sneert naar Khalid & Sophie: "BNNVARA heel blij met programma, waarom weet niemand"

De mannen van Vandaag Inside hebben binnen no-time een nieuwe bom af laten gaan in Hilversum. Het schijnt dat PowNed contact met ze heeft gezocht in de periode dat ze niet op televisie waren: of ze geïnteresseerd waren in een plekje bij de publieke omroep, elke werkdag tussen zeven en acht op NPO 1? Precies de plek waar Khalid & Sophie van BNNVARA nu zit...

Lees verder onder de video.

<em>Albert Verlinde</em> sneert naar <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;BNNVARA heel blij met programma, waarom weet niemand&quot; De mannen van Vandaag Inside hebben binnen no-time een nieuwe bom af laten gaan in Hilversum. Het schijnt dat PowNed contact met ze heeft gezocht in de periode dat ze niet op televisie waren: of ze geïnteresseerd waren in een plekje bij de publieke omroep, elke werkdag tussen zeven en acht op NPO 1? Precies de plek waar Khalid & Sophie van BNNVARA nu zit... Lees verder onder de video. "Blij met programma"Het veroorzaakte meteen grote paniek bij BNNVARA en de omroep zag zich genoodzaakt te reageren op de geruchten door te beweren dat ze "heel blij zijn met het programma". Albert Verlinde kon een flinke sneer niet onderdrukken: "Waarom weet niemand." Ook Evert Santegoeds doet vrolijk mee door te stellen dat een onverwacht afscheid van een BNNVARA-talkshow gebruikelijk is, want De Vooravond wist ook van niks toen het door de eigen omroep "gecanceld" werd. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen' Bekijk deze video » VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Blij met programma"
Het veroorzaakte meteen grote paniek bij BNNVARA en de omroep zag zich genoodzaakt te reageren op de geruchten door te beweren dat ze "heel blij zijn met het programma". Albert Verlinde kon een flinke sneer niet onderdrukken: "Waarom weet niemand." Ook Evert Santegoeds doet vrolijk mee door te stellen dat een onverwacht afscheid van een BNNVARA-talkshow gebruikelijk is, want De Vooravond wist ook van niks toen het door de eigen omroep "gecanceld" werd.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde sneert naar Khalid & Sophie: "BNNVARA heel blij met programma, waarom weet niemand" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV