Amazing Grace: Zangers zoeken naar hun verborgen gospel talent (video)

Amazing Grace: Zangers zoeken naar hun verborgen gospel talent (video)

Acht Nederlandse artiesten duiken voor het eerst in de wereld van de gospel in het nieuwe programma Amazing Grace. Voor velen van hen, onder meer Dries Roelvink en Lucas Hamming, zijn het de eerste stappen in de gospelmuziek.

<em>Amazing Grace</em>: Zangers zoeken naar hun verborgen <em>gospel</em> talent (video) Acht Nederlandse artiesten duiken voor het eerst in de wereld van de gospel in het nieuwe programma Amazing Grace. Voor velen van hen, onder meer Dries Roelvink en Lucas Hamming, zijn het de eerste stappen in de gospelmuziek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amazing Grace vanaf zondag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink zingt gospel om van zijn doodsangst af te komen (video) Bekijk deze video »
TV :
Amazing Grace: Zangers zoeken naar hun verborgen gospel talent (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amazing Grace: Zangers zoeken naar hun verborgen gospel talent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV