Bekijk de trailer van The Gray Man, vanaf 22 juli op Netflix

Bekijk de trailer van The Gray Man, vanaf 22 juli op Netflix

Bekijk de trailer van <em>The Gray Man</em>, vanaf 22 juli op Netflix Het belooft de volgende zomer-blockbuster van Netflix te worden: de actiethriller The Gray Man. Deze film zal zich volgens Netflix aan gaan sluiten in het illustere rijtje waar ook 6 Undergroud en Red Notice zich in begeven. En misschien wel met iets meer kwaliteit... Infinity WarIn de cast zitten namelijk ditmaal opnieuw niet de kleinste namen: Chris Evans en Ryan Gosling spelen de hoofdrollen, Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Alfred Woodard en Wagner Moura zien we in bijrollen. Aan het hoofd van de productie: Joe & Anthony Russo, verantwoordelijk voor misschien wel Marvel's beste films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. The Gray Man is vanaf 22 juli te zien op Netflix. De week daarvoor is de film ook in een select aantal bioscopen te zien. Bekijk hier waar je The Gray Man kunt kijken. Bekijk ook Bekijk de trailer van Spiderhead met Chris Hemsworth: vanaf 17 juni te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Snowflake Mountain, vanaf 22 juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Gray Man, vanaf 22 juli op Netflix

Het belooft de volgende zomer-blockbuster van Netflix te worden: de actiethriller The Gray Man. Deze film zal zich volgens Netflix aan gaan sluiten in het illustere rijtje waar ook 6 Undergroud en Red Notice zich in begeven. En misschien wel met iets meer kwaliteit...

Infinity War
In de cast zitten namelijk ditmaal opnieuw niet de kleinste namen: Chris Evans en Ryan Gosling spelen de hoofdrollen, Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Alfred Woodard en Wagner Moura zien we in bijrollen. Aan het hoofd van de productie: Joe & Anthony Russo, verantwoordelijk voor misschien wel Marvel's beste films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

The Gray Man is vanaf 22 juli te zien op Netflix. De week daarvoor is de film ook in een select aantal bioscopen te zien. Bekijk hier waar je The Gray Man kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's