Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede

Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede

Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022.

Samenvatting Giro d'Italia <em>etappe 16</em>: Jan Hirt wint, <em>Thymen Arensman</em> tweede Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022. Het was Mortirolo-dag in de Giro d’Italia, dus wist je op voorhand dat de klimmers in de startblokken stonden om hun kansen te wagen. Jan Hirt heeft de spectaculaire zestiende etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Tsjech was op de laatste beklimming sterker dan concurrent Thymen Arensman. Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw Bekijk deze video » Zien: Jan Hirt winnaar van etappe 16 Giro d'Italia, Thymen Arensman tweede Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede

Het was Mortirolo-dag in de Giro d’Italia, dus wist je op voorhand dat de klimmers in de startblokken stonden om hun kansen te wagen. Jan Hirt heeft de spectaculaire zestiende etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Tsjech was op de laatste beklimming sterker dan concurrent Thymen Arensman.

Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV