Sprookjesbos Valkenburg reageert op ongeluk: "Twee weken geleden nog grondig geïnspecteerd"

Sprookjesbos Valkenburg reageert op ongeluk: "Twee weken geleden nog grondig geïnspecteerd"

<em>Sprookjesbos Valkenburg</em> reageert op ongeluk: &quot;Twee weken geleden nog grondig geïnspecteerd&quot; De manager van het Sprookjesbos in Valkenburg zegt zaterdag dat hij niet snapt hoe het ongeluk met de gondel van Calidius heeft kunnen gebeuren. De attractie is volgens hem dit jaar meerdere malen geïnspecteerd, maar daarbij kwamen geen mankementen naar boven: "Twee weken geleden is de Calidius nog grondig geïnspecteerd, dat zijn zware controles." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De manager van het Sprookjesbos in Valkenburg zegt zaterdag dat hij niet snapt hoe het ongeluk met de gondel van Calidius heeft kunnen gebeuren. De attractie is volgens hem dit jaar meerdere malen geïnspecteerd, maar daarbij kwamen geen mankementen naar boven: "Twee weken geleden is de Calidius nog grondig geïnspecteerd, dat zijn zware controles."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sprookjesbos Valkenburg reageert op ongeluk: "Twee weken geleden nog grondig geïnspecteerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV