Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video)

Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video)

Stress backstage bij <em>Domino Challenge</em>: &quot;Vier uur werk in één keer weg&quot; (video) Na een succesvolle show over Lego keert Ruben Nicolai zaterdag terug op de buis waarin alles draait om domino. Het talent om met de beroemde steentje te bouwen lijkt niet weggelegd voor de presentator zelf. Ruben lijkt nerveus te worden van het geluid van vallende dominosteentjes. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Ruben over de nieuwe spelshow. De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Domino Challenge: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend" Bekijk deze video »
TV :
Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video)

Na een succesvolle show over Lego keert Ruben Nicolai zaterdag terug op de buis waarin alles draait om domino. Het talent om met de beroemde steentje te bouwen lijkt niet weggelegd voor de presentator zelf. Ruben lijkt nerveus te worden van het geluid van vallende dominosteentjes. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Ruben over de nieuwe spelshow.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV