Million Dollar Island: groot deel Bea's Beachclub moet naar huis

Million Dollar Island: groot deel Bea's Beachclub moet naar huis

Maandag 30 mei 2022 om 10:12

De finale van Million Dollar Island komt steeds dichterbij, en in spannende spellen wordt bepaald wie er naar huis moeten. Deze keer is het doek gevallen voor Dok, Robert Jan en Yvonne, wat betekent dat er weinig overblijft van Bea’s Beachclub.

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: groot deel Bea's Beachclub moet naar huis De finale van Million Dollar Island komt steeds dichterbij, en in spannende spellen wordt bepaald wie er naar huis moeten. Deze keer is het doek gevallen voor Dok, Robert Jan en Yvonne, wat betekent dat er weinig overblijft van Bea’s Beachclub. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Daisy en Mitchel balen enorm dat ze naar huis moeten Bekijk deze video » Million Dollar Island: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's