Lang Leve De Liefde: "Kun je mijn sokken even aandoen?" (video)

Lang Leve De Liefde: "Kun je mijn sokken even aandoen?" (video)

Donderdag 2 juni 2022 om 12:53

In Lang Leve De Liefde loopt Janny het huis binnen om Johan te ontmoeten. Johan heeft direct al een kadootje voor zijn date met het opschrift 'liefde is wijn'. Janny beantwoordt het gebaar met de mededeling dat ze niet drinkt. Gelukkig is Johan niet voor één gat te vangen en komt hij al snel met kado nummer twee op de proppen; een kraslot. En na de eerste nacht voelt hij zich dan zo op zijn gemak bij de ongemakkelijke Janny dat ze vast zijn sokken wel even voor hem aan wil doen toch?

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: &quot;Kun je mijn sokken even aandoen?&quot; (video) In Lang Leve De Liefde loopt Janny het huis binnen om Johan te ontmoeten. Johan heeft direct al een kadootje voor zijn date met het opschrift 'liefde is wijn'. Janny beantwoordt het gebaar met de mededeling dat ze niet drinkt. Gelukkig is Johan niet voor één gat te vangen en komt hij al snel met kado nummer twee op de proppen; een kraslot. En na de eerste nacht voelt hij zich dan zo op zijn gemak bij de ongemakkelijke Janny dat ze vast zijn sokken wel even voor hem aan wil doen toch? Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video) Bekijk deze video » Roberto in Lang Leve de Liefde eet geen vlees: "Maar wel hachee of een gehaktbal" Bekijk deze video » Maandag in Lang Leve De Liefde: ‘Veel dingen lijken hier op een anus’ Bekijk deze video » Zien: Frido brengt in Lang Leve De Liefde ongemakkelijke serenade Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's