Beau: hoe gaat het met de gezondheid van 96-jarige queen Elizabeth?

Beau: hoe gaat het met de gezondheid van 96-jarige queen Elizabeth?

Vrijdag 3 juni 2022 om 09:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

In Beau wordt nagepraat over de jubileumviering van Queen Elizabeth, die inmiddels 70 jaar op de troon zit in Groot-Brittannië. De koningin is al 96 jaar, ze was aanwezig bij de beroemde balkonscène maar op andere plekken van het feest nam haar zoon Charles het stokje over. Coks Donders en Tim de Wit vertellen hoe het nu met de gezondheid gaat van Elizabeth.

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: hoe gaat het met de gezondheid van 96-jarige queen Elizabeth? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. In Beau wordt nagepraat over de jubileumviering van Queen Elizabeth, die inmiddels 70 jaar op de troon zit in Groot-Brittannië. De koningin is al 96 jaar, ze was aanwezig bij de beroemde balkonscène maar op andere plekken van het feest nam haar zoon Charles het stokje over. Coks Donders en Tim de Wit vertellen hoe het nu met de gezondheid gaat van Elizabeth. Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: hoe gaat het met de gezondheid van 96-jarige queen Elizabeth?

Actuele video's

Meer actuele video's