Blow Up: Presentatoren bevinden zich in "ballonnenwereld" (video)

Blow Up: Presentatoren bevinden zich in "ballonnenwereld" (video)

Vrijdag 3 juni 2022 om 14:52

Presentatoren Martijn Krabbé en Chantal Janzen nemen de kijker mee in de sprookjesachtige ballonnenwereld dat vrijdag het decor is van de eerste aflevering van Blow Up: "Dit is heel wat anders dan ik tot nu toe heb gedaan", zegt Krabbé.

<em>Blow Up</em>: Presentatoren bevinden zich in &quot;ballonnenwereld&quot; (video) Presentatoren Martijn Krabbé en Chantal Janzen nemen de kijker mee in de sprookjesachtige ballonnenwereld dat vrijdag het decor is van de eerste aflevering van Blow Up: "Dit is heel wat anders dan ik tot nu toe heb gedaan", zegt Krabbé. Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen en Martijn Krabbé blij dat ze ook Blow Up samen presenteren Bekijk deze video » Blow Up start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen Bekijk deze video »
TV :
Blow Up: Presentatoren bevinden zich in "ballonnenwereld" (video)

Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's