Ouders vermiste Gino bevinden zich in overlevingsfase: "Zijn helemaal gesloopt"

Ouders vermiste Gino bevinden zich in overlevingsfase: "Zijn helemaal gesloopt"

In Limburg wordt nog steeds met man en macht gezocht naar de 9-jarige vermiste Gino. Politie schakelt hulp in vanuit het hele land. RTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp is ter plaatse en deelt het laatste nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

Ouders <em>vermiste Gino</em> bevinden zich in <em>overlevingsfase</em>: &quot;Zijn helemaal gesloopt&quot; In Limburg wordt nog steeds met man en macht gezocht naar de 9-jarige vermiste Gino. Politie schakelt hulp in vanuit het hele land. RTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp is ter plaatse en deelt het laatste nieuws. Tekst gaat verder onder de video. OverlevingsfaseMeer dan 300 mensen zijn vandaag gaan zoeken, maar zonder resultaat. Volgens misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp zijn de ouders van Gino in overlevingsfase: "Ze eten niet, ze slapen niet en krijgen amper een slot drinken door hun keel." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ouders vermiste Gino bevinden zich in overlevingsfase: "Zijn helemaal gesloopt"

Overlevingsfase
Meer dan 300 mensen zijn vandaag gaan zoeken, maar zonder resultaat. Volgens misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp zijn de ouders van Gino in overlevingsfase: "Ze eten niet, ze slapen niet en krijgen amper een slot drinken door hun keel."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV