Peter Schouten enorm trots op Royce en Kelly de Vries: "Ik vond het fantastisch" (Op1)

Peter Schouten enorm trots op Royce en Kelly de Vries: "Ik vond het fantastisch" (Op1)

Woensdag 8 juni 2022 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Peter Schouten</em> enorm trots op Royce en Kelly de Vries: &quot;Ik vond het fantastisch&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Advocaat Peter Schouten was een goede vriend van de vorig jaar vermoorde Peter R. de Vries. Hij was dinsdag dan ook aanwezig bij de rechtszaak tegen de verdachten van de moord. Daar spraken ook Royce en Kelly de Vries de verdachten aan, op een kraakheldere en indrukwekkende manier. Schouten is ontzettend trots op de twee, die hij al van kleins af aan kent: "Ik vond het fantastisch." Ook zag hij dat Royce en Kelly helemaal in de geest van hun vader spraken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Schouten enorm trots op Royce en Kelly de Vries: "Ik vond het fantastisch" (Op1)

Advocaat Peter Schouten was een goede vriend van de vorig jaar vermoorde Peter R. de Vries. Hij was dinsdag dan ook aanwezig bij de rechtszaak tegen de verdachten van de moord. Daar spraken ook Royce en Kelly de Vries de verdachten aan, op een kraakheldere en indrukwekkende manier. Schouten is ontzettend trots op de twee, die hij al van kleins af aan kent: "Ik vond het fantastisch." Ook zag hij dat Royce en Kelly helemaal in de geest van hun vader spraken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's