Zien: René van der Gijp komt niet meer bij na hilarisch fragment Lang Leve de Liefde

Zien: René van der Gijp komt niet meer bij na hilarisch fragment Lang Leve de Liefde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Lang Leve De Liefde kreeg deelneemster Maria nachtelijk bezoek van haar date terwijl ze heerlijk in bed ligt te slapen. Hij heeft een dringende vraag en maakt haar wakker. Bij Vandaag Inside kijken ze vol verbazing naar het fragment.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>René van der Gijp</em> komt niet meer bij na hilarisch fragment <em>Lang Leve de Liefde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Lang Leve De Liefde kreeg deelneemster Maria nachtelijk bezoek van haar date terwijl ze heerlijk in bed ligt te slapen. Hij heeft een dringende vraag en maakt haar wakker. Bij Vandaag Inside kijken ze vol verbazing naar het fragment. Tekst gaat verder onder de video. Lekker douchenRené van der Gijp komt niet meer bij na het zien van de hilarische beelden: "Ach ja, triest hè. Dit is niet meer zo’n jonge man hè. Ga toch lekker douchen met die man, wat maakt dat nou uit joh!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lekker douchen
René van der Gijp komt niet meer bij na het zien van de hilarische beelden: "Ach ja, triest hè. Dit is niet meer zo’n jonge man hè. Ga toch lekker douchen met die man, wat maakt dat nou uit joh!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV