Shownieuws gemist? De Meilandjes zoeken een vakantiehuis in Frankrijk

Shownieuws gemist? De Meilandjes zoeken een vakantiehuis in Frankrijk

Vrijdag 17 juni 2022 om 22:23

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>De Meilandjes</em> zoeken een vakantiehuis in Frankrijk De Meilandjes zijn momenteel druk opzoek naar een vakantiehuis in Frankrijk. "Het chateau is eindelijk verkocht, maar we zijn toch alweer opzoek naar een ander huis in Frankrijk. Een zogenaamd 'voyage' voor de vakantie", aldus Martien Meiland in de podcast Wat Goéééd! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Erica en Martien Meiland onthullen gesprekken over nieuw boek Bekijk deze video » Familie Meiland komt met podcast Wat Goéééd! over positiviteit: bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Entertainment :

De Meilandjes zijn momenteel druk opzoek naar een vakantiehuis in Frankrijk. "Het chateau is eindelijk verkocht, maar we zijn toch alweer opzoek naar een ander huis in Frankrijk. Een zogenaamd 'voyage' voor de vakantie", aldus Martien Meiland in de podcast Wat Goéééd!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's