Zien: Trotse Yolanthe Cabau filmt diploma-uitreiking zoontje Xess Xava

Zien: Trotse Yolanthe Cabau filmt diploma-uitreiking zoontje Xess Xava

Yolanthe Cabau is apetrots op haar zoontje Xess Xava. De 6-jarige Xess Xava is klaar met kindergarden en zal na de zomervakantie beginnen in de eerste klas op de basisschool. Op Instagram deelt Yolanthe schattige beelden van de diploma-uitreiking.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Trotse <em>Yolanthe Cabau</em> filmt diploma-uitreiking zoontje <em>Xess Xava</em> Yolanthe Cabau is apetrots op haar zoontje Xess Xava. De 6-jarige Xess Xava is klaar met kindergarden en zal na de zomervakantie beginnen in de eerste klas op de basisschool. Op Instagram deelt Yolanthe schattige beelden van de diploma-uitreiking. Tekst gaat verder onder de video. Gezondheid YolantheYolanthe Cabau doet er naar eigen zeggen alles aan om 'de beste versie van zichzelf' te zijn. Sinds de breuk met oud-voetballer Wesley Sneijder staat haar gezondheid nog hoger op het prioriteitenlijstje. Het resultaat? Een fit en afgetraind lichaam. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Yolanthe Cabau laat zien hoe goed Xess Xava kan skiën Bekijk deze video » Schattig: Xess Xava maakt paaspannekoeken voor Instagram volgers Bekijk deze video » Fuck de liefde 2: Rapper Kraantje Pappie zoent met Yolanthe Cabau van Kasbergen Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gezondheid Yolanthe
Yolanthe Cabau doet er naar eigen zeggen alles aan om 'de beste versie van zichzelf' te zijn. Sinds de breuk met oud-voetballer Wesley Sneijder staat haar gezondheid nog hoger op het prioriteitenlijstje. Het resultaat? Een fit en afgetraind lichaam.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Trotse Yolanthe Cabau filmt diploma-uitreiking zoontje Xess Xava of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV