Het Jachtseizoen gemist? Daley Blind en Davy Klaassen worden niet geholpen in Rotterdam

Het Jachtseizoen gemist? Daley Blind en Davy Klaassen worden niet geholpen in Rotterdam

Zaterdag 25 juni 2022 om 16:32

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Daley Blind en Davy Klaassen uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? <em>Daley Blind</em> en <em>Davy Klaassen</em> worden niet geholpen in <em>Rotterdam</em> De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Daley Blind en Davy Klaassen uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Tekst gaat verder onder de video. Team dubbel DBlind en Klaassen ontsnappen met een kleine voorsprong uit de gevangenis en moeten vervolgens proberen vier uur lang uit de handen van StukTV te blijven. Aan de fysieke gesteldheid van 'Team dubbel D' (Daley & Davy) zal het niet liggen; de twee werden afgelopen jaar kampioen met Ajax en bereiden zich nu voor op een nieuw seizoen. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? "Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje" Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Montana en Maxime Meiland worden herkend Bekijk deze video »

Team dubbel D
Blind en Klaassen ontsnappen met een kleine voorsprong uit de gevangenis en moeten vervolgens proberen vier uur lang uit de handen van StukTV te blijven. Aan de fysieke gesteldheid van 'Team dubbel D' (Daley & Davy) zal het niet liggen; de twee werden afgelopen jaar kampioen met Ajax en bereiden zich nu voor op een nieuw seizoen.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's