Zondag op tv: zenuwslopende finale Million Dollar Island (video)

Zondag op tv: zenuwslopende finale Million Dollar Island (video)

Zondag op tv: zenuwslopende finale <em>Million Dollar Island</em> (video) Na een maandenlange en intense strijd is het zondag (26 juni) tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. In deze aflevering wordt gestreden om de winst, en zie je wie er op het laatste moment toch nog moet vertrekken. Hierboven zie je de eerste beelden. De finale van Million Dollar Island is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes Bekijk deze video » Million Dollar Island: Remy ziet dat ‘rijken’ bij elkaar komen en alles bepalen Bekijk deze video » Million Dollar Island: Ilse speelt Liz naar huis, nog 9 deelnemers over Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na een maandenlange en intense strijd is het zondag (26 juni) tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. In deze aflevering wordt gestreden om de winst, en zie je wie er op het laatste moment toch nog moet vertrekken. Hierboven zie je de eerste beelden.

De finale van Million Dollar Island is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV