Caroline van der Plas over begrip Mark Rutte: "Blij dat de zorgen zijn genoemd"

Caroline van der Plas over begrip Mark Rutte: "Blij dat de zorgen zijn genoemd"

Fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging (BBB) Caroline van der Plas is blij dat minister-president Mark Rutte in zijn reactie op de boerenprotesten begrip heeft getoond voor de frustratie van boeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> over begrip <em>Mark Rutte</em>: &quot;Blij dat de zorgen zijn genoemd&quot; Fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging (BBB) Caroline van der Plas is blij dat minister-president Mark Rutte in zijn reactie op de boerenprotesten begrip heeft getoond voor de frustratie van boeren. Tekst gaat verder onder de video. DemonstrerenRutte benadrukte dat de stikstofmaatregelen ingrijpend maar noodzakelijk zijn. Hij moedigde boeren aan om daartegen te demonstreren, mits ze het op een gangbare manier doen. Van de Plas vertelt bij Sven op 1 dat ze blij is met het begrip voor de boeren: "Ik ben blij dat de zorgen zijn genoemd." __ Bekijk het fragment uit Sven op 1 hierboven.__ Bekijk ook Caroline van der Plas over tweede plek BBB in peilingen: "Echt ongelofelijk" Bekijk deze video » Caroline van der Plas waarschuwt boeren: 'Blokkeer geen snelwegen, is levensgevaarlijk' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Caroline van der Plas over begrip Mark Rutte: "Blij dat de zorgen zijn genoemd"

Demonstreren
Rutte benadrukte dat de stikstofmaatregelen ingrijpend maar noodzakelijk zijn. Hij moedigde boeren aan om daartegen te demonstreren, mits ze het op een gangbare manier doen. Van de Plas vertelt bij Sven op 1 dat ze blij is met het begrip voor de boeren: "Ik ben blij dat de zorgen zijn genoemd."

__ Bekijk het fragment uit Sven op 1 hierboven.__Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV