Tour de France 2022: bekijk hier de video met de hele route

Tour de France 2022: bekijk hier de video met de hele route

Bekijk volledig overzicht: Tour de France 2022 live op tv en online

Vrijdag 1 juli is het zover, dan gaat de Tour de France 2022 van start. Het is dan wel de ronde van Frankrijk, maar de wielerwedstrijd begint dit jaar in Kopenhagen, Denemarken. Traditiegetrouw eindigt de Tour de France in het hart van Parijs, het is natuurlijk de grote vraag wie er op 24 juli als winnaar uit de strijd komt. Dit jaar doen er weer grote namen mee zoals topfavoriet Tadej Pogačar, Mark Cavendish en Julian Alaphilippe. Ook verschijnen Nederlanders Mathieu van der Poel en Bauke Mollema aan de start.

Bekijk in de video hieronder de hele route van de Tour de France 2022.

De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

<em>Tour de France 2022</em>: bekijk hier de video met de hele route Bekijk volledig overzicht: Tour de France 2022 live op tv en online Vrijdag 1 juli is het zover, dan gaat de Tour de France 2022 van start. Het is dan wel de ronde van Frankrijk, maar de wielerwedstrijd begint dit jaar in Kopenhagen, Denemarken. Traditiegetrouw eindigt de Tour de France in het hart van Parijs, het is natuurlijk de grote vraag wie er op 24 juli als winnaar uit de strijd komt. Dit jaar doen er weer grote namen mee zoals topfavoriet Tadej Pogačar, Mark Cavendish en Julian Alaphilippe. Ook verschijnen Nederlanders Mathieu van der Poel en Bauke Mollema aan de start. Bekijk in de video hieronder de hele route van de Tour de France 2022. De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier. Zien: Mathieu van der Poel bereidt zich op spectaculaire wijze voor op Tour de France Bekijk deze video » Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2022: bekijk hier de video met de hele routeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV