Zien: Boze boeren met trekkers verzamelen zich bij gemeentehuis Emmen

Zien: Boze boeren met trekkers verzamelen zich bij gemeentehuis Emmen

Donderdag 30 juni 2022 om 16:30

Zien: <em>Boze boeren</em> met <em>trekkers</em> verzamelen zich bij <em>gemeentehuis Emmen</em> Ongeveer 20 boeren staan met hun trekkers voor het gemeentehuis van Emmen. Daar hebben de boeren een kort gesprek gehad met burgemeester Eric van Oosterhout. De boeren hebben zich bij het gemeentehuis verzameld, omdat daar vandaag over het stikstofbeleid gesproken gaat worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Donderdagavond spoeddebat na rellen boeren, ook over onvrede in samenleving Bekijk deze video » Caroline van der Plas vertelt heftige verhalen bij Humberto: "Boeren plegen zelfmoord" Bekijk deze video »
Nieuws :

Ongeveer 20 boeren staan met hun trekkers voor het gemeentehuis van Emmen. Daar hebben de boeren een kort gesprek gehad met burgemeester Eric van Oosterhout. De boeren hebben zich bij het gemeentehuis verzameld, omdat daar vandaag over het stikstofbeleid gesproken gaat worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's