Video: Tadej Pogacar wint zevende etappe Tour de France op het nippertje

Video: Tadej Pogacar wint zevende etappe Tour de France op het nippertje

Vrijdag 8 juli 2022 om 18:21

Tadej Pogacar heeft de eerste bergetappe van deze Tour de France op zijn naam geschreven. Bekijk de ontknoping van de zevende etappe van de Tour de France hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Tadej Pogacar wint zevende etappe <em>Tour de France</em> op het nippertje Tadej Pogacar heeft de eerste bergetappe van deze Tour de France op zijn naam geschreven. Bekijk de ontknoping van de zevende etappe van de Tour de France hieronder. Lees verder onder de video. La Super PlanchePogacar vocht een fel gevecht uit met Jonas Vingegaard op La Super Planche des Belles Filles op de slotklim, nadat Kämna lange tijd op kop reed. Primoz Roglic werd derde. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Video: Wout van Aert fietst tegen auto aan en valt bijna in Tour de France Bekijk deze video » ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video » ZIEN: Tadej Pogacar nieuwe drager gele trui na etappezege Tour de France Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Tadej Pogacar wint zevende etappe Tour de France op het nippertje

La Super Planche
Pogacar vocht een fel gevecht uit met Jonas Vingegaard op La Super Planche des Belles Filles op de slotklim, nadat Kämna lange tijd op kop reed. Primoz Roglic werd derde. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's