Samenvatting Duitsland - Spanje (EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting Duitsland - Spanje (EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting <em>Duitsland - Spanje</em> (EK voetbal voor vrouwen) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. De Duitse vrouwen zijn, in navolging op de Engelse dames, geplaatst voor de kwartfinale van het EK voetbal. Ze wonnen met 2-0 van de Spaanse dames, door een vroege goal van Klara Bühl en een goal van Alexandra Popp. Bekijk de samenvatting van Duitsland - Spanje hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Denemarken - Finland (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Duitsland - Spanje (EK voetbal voor vrouwen)
Woensdag 13 juli 2022 om 10:40

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

De Duitse vrouwen zijn, in navolging op de Engelse dames, geplaatst voor de kwartfinale van het EK voetbal. Ze wonnen met 2-0 van de Spaanse dames, door een vroege goal van Klara Bühl en een goal van Alexandra Popp.

Bekijk de samenvatting van Duitsland - Spanje hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's