Zien: VanVelzen zingt zijn nieuwe single 'Ondersteboven' live bij Renze

Zien: VanVelzen zingt zijn nieuwe single 'Ondersteboven' live bij Renze

Vrijdag 15 juli 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>VanVelzen</em> zingt zijn nieuwe single 'Ondersteboven' live bij <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Roel van Velzen maakt een comeback. Hij scoorde in het verleden grote hits met nummers als 'Baby Get Higher', 'When Summer Ends' en 'Love Song', maar VanVelzen heeft besloten het over een radicaal andere boeg te gooien: hij gaat in het Nederlands zingen. Het eerste resultaat van die carrièreswitch, de single 'Ondersteboven', bracht hij live ten gehore bij Renze. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: VanVelzen zingt zijn nieuwe single 'Ondersteboven' live bij Renze

Roel van Velzen maakt een comeback. Hij scoorde in het verleden grote hits met nummers als 'Baby Get Higher', 'When Summer Ends' en 'Love Song', maar VanVelzen heeft besloten het over een radicaal andere boeg te gooien: hij gaat in het Nederlands zingen. Het eerste resultaat van die carrièreswitch, de single 'Ondersteboven', bracht hij live ten gehore bij Renze.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's