Op1 gemist? Jelle Hannema vreest toekomst met tekort aan drinkwater

Op1 gemist? Jelle Hannema vreest toekomst met tekort aan drinkwater

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Jelle Hannema vreest toekomst met tekort aan <em>drinkwater</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De extreme droogte in Nederland heeft grote gevolgen. Volgens Jelle Hannema, directievoorzitter van waterbedrijf Vitens, heeft het voor een groot deel te maken met de manier waarop ons land is ingericht - en vooral door het vele water dat we hierdoor eigenlijk 'weggooien'. Hannema vindt dat er gewerkt moet worden aan manieren om het water beter vast te houden, want anders gaan we een zware toekomst tegemoet waarbij zelfs ons drinkwater op het spel komt te staan. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jelle Hannema vreest toekomst met tekort aan drinkwater

De extreme droogte in Nederland heeft grote gevolgen. Volgens Jelle Hannema, directievoorzitter van waterbedrijf Vitens, heeft het voor een groot deel te maken met de manier waarop ons land is ingericht - en vooral door het vele water dat we hierdoor eigenlijk 'weggooien'. Hannema vindt dat er gewerkt moet worden aan manieren om het water beter vast te houden, want anders gaan we een zware toekomst tegemoet waarbij zelfs ons drinkwater op het spel komt te staan.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV