Hart van Nederland: dode vrouw en zwaargewonde man gevonden bij woning Rotterdam

Hart van Nederland: dode vrouw en zwaargewonde man gevonden bij woning Rotterdam

Vrijdag 22 juli 2022 om 12:57

<em>Hart van Nederland</em>: dode vrouw en zwaargewonde man gevonden bij woning Rotterdam Bij een woning in Rotterdam heeft de politie vrijdagochtend een dode vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen. Wat zich in de woning heeft afgespeeld wordt nog onderzocht, meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: bizarre actie van vrouw die op dolfijn klom (video) Bekijk deze video » Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie Bekijk deze video » Hart van Nederland gemsit? Angst in Oss na vierde beschieting: 'Heel beangstigend' Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woning in Rotterdam heeft de politie vrijdagochtend een dode vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen. Wat zich in de woning heeft afgespeeld wordt nog onderzocht, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's