B&B Vol liefde: Natasja is niet gediend van ‘standaard vraag’ van Dirk

B&B Vol liefde: Natasja is niet gediend van ‘standaard vraag’ van Dirk

Natasja vindt het te stil als zij en haar twee dates tuinieren in B&B Vol liefde. Ze wil dat de heren een vraag aan haar stellen en Dirk wil graag weten hoe het met haar gaat nu ze ineens twee mannen over de vloer heeft. Maar Natasja is niet gediend van deze ‘standaard vraag’. “Dus je verwacht een bepaald kwaliteitsniveau van de vraag?”, aldus Dirk.

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Natasja is niet gediend van ‘standaard vraag’ van Dirk Natasja vindt het te stil als zij en haar twee dates tuinieren in B&B Vol liefde. Ze wil dat de heren een vraag aan haar stellen en Dirk wil graag weten hoe het met haar gaat nu ze ineens twee mannen over de vloer heeft. Maar Natasja is niet gediend van deze ‘standaard vraag’. “Dus je verwacht een bepaald kwaliteitsniveau van de vraag?”, aldus Dirk. Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde gemist? Simone en Richard hebben samen geslapen (video) Bekijk deze video » Desiree na B&B Vol liefde: 'Hans en Hayriye hebben mij geblokkeerd' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Natasja is niet gediend van ‘standaard vraag’ van DirkActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV